Audition «Send hjelp (og penger)»

Dato: 10. og 11. april
Sted: Akershus Teater

Søknadsfrist: 22. mars
Ord fra regissøren: Les her!

Vi leter etter skuespillere/utøvere som:

Vi ønsker oss et bredt sammensatt ensemble med tanke på kulturbakgrunn og kjønnsuttrykk!
Akershus Teater skal sette opp urpremieren på «Send hjelp (og penger)». Stykket er utviklet gjennom prosjektet UNG TEKST, vår satsning på unge dramatikere. Tjørswaag skal selv spille i stykket, og vi leter etter ytterligere to utøvere. Målgruppen er unge voksne.

Teksten er skrevet i en prosalyrisk stil, og handler om romantiske og seksuelle relasjoner som imploderer, og identitetskrisen som følger av å plutselig stå alene når man trodde at man skulle være to. Det er sårt, ufiltrert og morsomt, med en febrilsk søken etter mening.

Vi er også åpne for utøvere med andre hovedfelt enn skuespill. Musikere som liker å spille teater må like gjerne søke som skuespillere som kan et instrument! Eller kanskje du kommer med helt andre ferdigheter?

Forestillingen får seks ukers prøvetid som legges mellom 28. oktober og 14. desember i år (endelige datoer bekreftes snart). Premieren ligger før jul, mens spilledatoene vil legges på spredte datoer i januar 2020, kanskje februar. Vi har en spredt rute på i første omgang 10-12 spillesteder i Akershus og omegn, noe dagtid (VGS) og noe kveldstid (kulturhus o.l.).

Auditionen gjennomføres som en workshop der skuespillerne tas inn i grupper og jobber sammen om oppgaver knyttet til teksten. Varighet ca. 1,5 time. Datoer: 10. og 11. april.

Send hjelp (og penger) til ebendu@akershusteater.no innen 22. mars, og legg ved CV. Skriv gjerne i mailen hvorfor du kunne tenke deg å være med på denne produksjonen, og hvilke ferdigheter du tar med deg inn i prosessen, musikalske eller annet.

Akershus Teater er et regionalt teater for Akershus Fylke med prøvelokaler i Lillestrøm. Vi har lang erfaring med å skape effektive, sceniske løsninger som skuespillerne enkelt kan håndtere på veien. Skuespillerne er ansatt i prøveperioden, men vil honoreres per spilledato i spilleperioden.

Øystein U. Brager, regi
Sindre Bråthen Tjørswaag, dramatiker
Ellen Bendu, produsent

Top