Satser du på skrivinga? Vil du bli dramatiker/scenetekstforfatter/ manusforfatter? Trenger du et løft på vei inn i en profesjonell karriere? Skriver du på et full-lengdes skuespill/scenetekst?

‼️ Søk på debutantprogrammet til UNG TEKST‼️

I det nye debutantprogrammet er vi på utkikk etter seks unge dramatikere til å delta i et utviklingsløp som går gjennom hele 2020. Dette er en unik mulighet til å utvikle seg som dramatiker.

Programmet er gratis. Det er viktig at du kan sette av tid til å være med på det opplegget som er planlagt, og at du kan jobbe dedikert med skriving underveis.

Programmet består av :

Datoer for gruppesamlinger:

Hvem kan søke? 

Vi er først og fremst ute etter deg som har noe skriveerfaring og som nå jobber med ditt første eller andre full-lengdes verk. Det er tilbud til deg som vet at det å skrive scenetekst er noe du vil satse på profesjonelt.Debutantprogrammet erstatter tilbudet om skriveopphold. Fordi debutantprogrammet er mer omfattende enn skriveoppholdet, er det mulig for de som allerede har hatt skriveopphold å søke!

Hvem leser søknaden min?

Søknaden må inneholde:

*Fortell oss gjerne om tematikken og bakgrunnen for idèen din, men det er også viktig at du er så konkret som mulig om hvordan du ser for deg at teksten vil bli. Da er det lettere for oss å skjønne prosjektet ditt.

I beskrivelsen kan det være nyttig å inkludere en kortfattet synopsis, karakteroversikt, karakterbeskrivelser, sceneoversikt eller lignende. Vi forstår at alt dette kun er skisser, men vi trenger noe som er konkret nok til at vi får grep om hva du ser for deg.

Det er for øvrig ikke viktig å være spesielt «smart» eller «fancy» i beskrivelsen av det du holder på med. Hold det enkelt og lett forståelig🤗

Søknadsfrist: 31. oktober

  Send søknaden til oubrager@akershusteater.no
  Eventuelle spørsmål kan også rettes hit.

🔅 Søkere får svar i begynnelsen av desember🔅

Vi ser fram til å høre fra deg!

best replica watches Top