HEDDADAGENE 2019

Akershus Teater presenterer "Jeg er kolibri" og "Norberts Nye Nabo" under Heddadagene

Jeg er kolibri av Maria Petronella Muri Nygren spilles på Teater Manu 17. juni kl. 18:00 & 18. juni kl. 16:00. Billetter tilgjengelig her!

Jeg er Kolibri tar for seg temaer rundt alvorlige psykiske lidelser og deres påvirkningskraft på de nære menneskelige relasjonene.

Forestillingen er produsert av Akershus Teater og 3. Etasje produksjoner. Prosjektet er støttet av Stiftelsen Fritt Ord og Norsk Skuespillerforbund. Teksten er utviklet gjennom prosjektet ungTEKSTakershus.

 

 

 

 

 

 

 

 

Norberts Nye Nabo av Erlend R. Vikhagen & Håkon T. Nielsen spilles på Blackbox 16. juni kl. 13:00 & 17 juni kl. 17:00. Billetter tilgjengelig her!

Stakkars Norbert. Han er redd for nesten alt, han. Norbert er redd for mørket, redd for høye lyder, skumle hunder og gamle damer. Det er ikke lett å være Norbert. Men en dag, en helt vanlig dag, ja, en dag som det her egentlig, får Norbert en ny nabo. En nabo som ikke ligner på han. En nabo som har reist over havet, fra den andre siden av verden. Og som har opplevd å være mye reddere enn det Norbert noen gang har vært.

Forestillingen er produsert av Akershus Teater og Framifrå Teater. 

Top