KORPS

Søker lokale skolekorps til å spille i teaterforestillingen KORPS

Akershus Teater og Østfold kulturutvikling presenterer KORPS av Knut Nærum, en teaterforestilling som hyller korpslivet i bygd og by.

Silje (Ragnhild H. Myntevik) spiller trompet. Emil (Martin Hovland) spiller fløyte. – Du vet, når de snakker om kjærlighet ved første blikk? Det var det ikke. Det er ikke bare Silje og Emil som blir kjent gjennom korpset. På dugnad treffes foreldre og naboer også, enten de vil eller ikke. Her er det mye følelser og engasjement i sving, både for ungdommene selv og folka rundt.

Knut Nærums Ibsenprisen-nominerte tekst er varm og full av humor. Originalproduksjonen var et samarbeid mellom Teater Innlandet og Knut Nærum. Forestillingen gikk for fulle hus høsten 2017 til strålende anmeldelser i lokale aviser. Når vi nå kommer til ditt spillested, fyller vi scenen med lokale skolekorps! Det blir nye korps på scenen hver eneste kveld, så hver forestilling blir unik.

Forestillingen er på ca. 90 minutter, og passer for hele familien.

Hvordan melder korpsene sin interesse?
Skolekorps som ønsker å delta kontakter iver@musikkorps.no på epost for nærmere informasjon og vurdering, innen 20. november 2018. Korps som blir valgt ut til forestillingene får beskjed i løpet av desember måned. For disse korpsene blir det infomøte og presentasjon av forestillingen i starten av 2019. Forestillingen har foreløpig premieredato 21. september 2019.

Hvordan velges korpsene ut?
Av korpsene som melder sin interesse, vil NMF Øst velge ut alt fra ett til tre korps pr. sted til å delta i forestillingen. Der det er flere enn ett skolekorps som plukkes ut, settes disse sammen til ett stort korps. Det gjør at det også er mulig for små skolekorps å bli med på dette. Korpsene deler på 20 prosent av billettinntektene på sitt spillested.

Kommer til din lokale scene høsten 2019.
Se en smakebit fra forestillingen som Teater Innlandet satte opp i 2017: HER!

 

  • Med: Ragnhild H. Myntevik som Silje, og Martin Hovland som Emil, i tillegg til lokale skolekorps på hvert spillested.
  • Regi: Janne Langaas
  • Produsert og markedsført av: Akershus Teater og Østfold kulturutvikling
  • Originalproduksjon og idé: Teater Innlandet og Knut Nærum
  • Foto: Arash Ghavidel
  • Målgruppe: Barn og voksne i alle aldre
Top