Dette er en rampete teaterforestilling der barna drar på overnattingsfest i trollenes verden. Olle Bolle er et lite troll som vil leke og høre rockeeventyr hele natta sammen med bestefar, men som må legge seg fordi trollmor og pappa har bestemt at han skal begynne i barnehagen i morgen.

BILLETTER: KLIKK HER FOR Å KJØPE BILLETT

Tre generasjoner troll forsøker etter beste evne å håndtere familielivets strabasiøse hverdag og tilpasse seg den moderne verdenen til menneskene – med humor, lek og en dose bekymring for det ukjente som virkemidler.

Olle Bolle – et Rockeeventyr er et familiedrama med fengende musikk komponert av Iver Bjurgren, hvor støy er gøy og teit er greit, hvor troll også er mennesker, og hvor lille Olle Bolle vil bli et rocketroll i stedet for et barnehagetroll. Manuset til denne forestillingen er skrevet av Peder Opstad (som også medvirker på scenen) og Bo Anders Sundstedt. Sisnevnte har også regien.

«Olle Bolle – Et Rockeeventyr» er rett og slett en rocka familieforestilling om utfordringene med å begynne i barnehagen når man har hale….

Forestillingen passer for hele familien, men egner seg alle best for barn og unge mellom 4 og 100 år
Premieren blir på Smia i Drøbak 31. august og forestillingen vil deretter gå på totalt 23 scener rundt omkring i regionen.

Spilletid: 70 min.

BILLETTER: KLIKK HER FOR Å KJØPE BILLETT

—–

Medvirkende/credits:

På scenen: Ghopi Prabaharan, Iver Bjurgren, Markus Tønseth, Peder Opstad og Eivind Alexander Fossland
Manus: Bo Anders Sundstedt og Peder Opstad
Musikk: Iver Bjurgren
Regi: Bo Anders Sundstedt
Scenografi: Gjermund Andresen
Kostymedesign: Cathrine Gåre Opstad
Koreografi: Torgunn Wold
Maskedesign: Maria Zahl
Musikalsk konsulent: Raymond Enoksen
Lysdesign: Martin Myrvold
Lyddesign: Øystein Øverås Nyseth
Foto: Lars Opstad

Top