STAND UP KURS!

𝐄𝐫 𝐝𝐮 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭 𝐢 𝐡𝐮𝐦𝐨𝐫, 𝐬𝐤𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐠 s𝐭𝐚𝐧𝐝-𝐮𝐩?

🔻
🔻
🔻

Akershus Teater / UNG TEKST har i samarbeid med komiker Marlene Nøvik Stavrum arrangert et gratis kurs for deg mellom 15-25 år med humorinteresse🤩
Som kursdeltager får du et innblikk i hva stand-up er og ulike stiler innen sjangeren.

Målet for kurset er ikke å utdanne nye komikere, men å skape en interesse for sjangeren, skriving av humoristiske tekster og vitser😁

 ❗️ ❗️Kurset går over to lørdager, og det er bindende påmelding ❗️ ❗️

       𝙊𝙈 𝙆𝙐𝙍𝙎𝙃𝙊𝙇𝘿𝙀𝙍𝙉𝙀
      —————————————————

  ⭐️Marlene Nøvik Stavrum⭐️
Marlene er 25 år gammel og kommer fra Levanger i Trøndelag. Hun har tatt en mastergrad i drama og teaterkommunikasjon ved Oslo Met, oppgaven omhandlet samfunnskritisk humor. Hun jobber for tiden i Oslo som komiker, manusforfatter og regissør.

 ⭐️Maria Stavang⭐️
Maria er et ungt og lovende humortalent som har tatt Norge litt etter litt med storm. I tillegg til en forrykende hurtig stand-up-karriere, er Maria kanskje aller best kjent under sitt internett-alias Piateed hvor hun rocker sosiale medier.

Francisco Briceno⭐️
Francisco er en Oslo basert stand up komiker. Han har blant annet stått på Latter, Crap Åppå Park, Josefines og mange flere. Med andre ord alle de store scenene og de små. Han lager også humorvideoer for Humornieu. Han beskriver seg selv som «en grei fyr».

 𝙆𝙐𝙍𝙎𝙏𝙄𝘿𝙎𝙋𝙐𝙉𝙆𝙏
   ————————————————

 

𝗣å𝗺𝗲𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴 𝘀𝗲𝗻𝗱𝗲𝘀 𝘁𝗶𝗹: 𝗲𝗯𝗲𝗻𝗱𝘂@𝗮𝗸𝗲𝗿𝘀𝗵𝘂𝘀𝘁𝗲𝗮𝘁𝗲𝗿.𝗻𝗼

❗️❗️𝑭𝑹𝑰𝑺𝑻 𝑭𝑶𝑹 𝑷Å𝑴𝑬𝑳𝑫𝑰𝑵𝑮 30.𝑺𝑬𝑷𝑻𝑬𝑴𝑩𝑬𝑹  ❗️❗️
Vi tar kontakt med utvalgte deltakere etter fristen

Følg med på Facebook for oppdateringer! 

best replica watches Top