AKERSHUS TEATER SØKER ASPIRANT

Akershus Teater søker en produksjonsassistent i 100 prosent stilling som aspirant i ett år. Ansettelsen er støttet gjennom Norsk Kulturråds aspirantordning og personer med etnisk minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Ansettelsen er et ledd i å styrke vår mangfoldsprofil, og vi ser etter kandidater med flerkulturell kompetanse. Oppstart på nyåret 2019, etter avtale.

Året ved Akershus Teater vil gi aspiranten grundig innsikt i arbeidet som foregår ved et produserende teater. Gjennom året vil aspiranten møte på et bredt utvalg av arbeidsoppgaver og få opplæring i praktiske og administrative sider ved produksjon av profesjonell scenekunst. Vi kan tilby solid erfaring for en som ønsker en framtid som produsent, inspisient eller produksjonsleder, eller som på annet vis ønsker å jobbe på den ikke-utøvende siden av scenekunst.

 Arbeidsoppgaver

Aspiranten blir nærmeste medarbeider til prosjektleder for ungTEKSTakershus, og vil bistå i alle ledd av dette prosjektet. Dette inkluderer planlegging og booking av arrangementer, oppfølging av gjesteartister og kursholdere og lignende. Aspiranten kan også tillegges arbeidsoppgaver knyttet til Akershus Teaters øvrige aktiviteter.

Arbeidssted er Lillestrøm, men noe reisevirksomhet må påregnes. Noe kveld og helgearbeid.

Lønn etter avtale.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi leter etter en kandidat som brenner for kunst og kultur, og som finner glede i å tilrettelegge for andre kunstneres skapende og utøvende prosesser. Personen må være opptatt av å jobbe med ungdom og unge voksne, og ønske seg en karriere innen kulturadministrasjon.

Den rette kandidaten har relevant utdanning og/eller erfaring fra kulturfeltet. Kandidaten må beherske norsk. Det er en fordel med førerkort klasse B.

Personlig egnethet vektlegges.

Om Akershus Teater og ungTEKSTakershus

Akershus Teater er turnerende teater for hele Akershus fylke. Teatret er et rent prosjektteater og har ikke fast ensemble eller scene, men benytter frilanskunstnere både på og bak scenen. Teatret holder til på Lillestrøm Kultursenter. Vi produserer i hovedsak teater for aldersgruppen 0-25 år.

ungTEKSTakershus er Akershus Teaters talent- og tekstutviklingsprosjekt. Prosjektet er støttet av Akershus Fylkeskommune.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt prosjektleder for ungTEKSTakershus, Øystein Ulsberg Brager, på 986 37 123 (SMS) eller oubrager(a)akershusteater.no.

 

Søknaden med CV sendes til oubrager(a)akershusteater.no

Søknadsfrist: 1. desember 2018

Top