Oppdatert info (31.10.2018):

Vi har allerede mottatt svært mange søknader fra kvalifiserte skuespillere, og har nådd en smertegrense i forhold til hvor mange vi kan ta inn på audition. Nye søkere vil bli satt på venteliste, og eventuelt kalt inn til audition på et senere tidspunkt, men bare hvis vi ikke finner de rette kandidatene innen 23. november.

AKERSHUS TEATER HOLDER AUDITION

Vi søker etter to mannlige skuespillere i aldersspennet 22-35.

Hvor?
Akershus Teater.

Når?
Onsdag 21. november 2018 i tidsrommet kl. 10 – 16.

Muligheter for tilbakekalling fredag 23. november.

Hvem er du?
Du har profesjonell bakgrunn og god fysikk. Du ønsker å spille for et ungt publikum i Dks, og har et bredt uttrykksregister. Du er gjerne musikalsk, og mestrer både det komiske og det alvorlige.

Hva skal du være med på?
Det aktuelle prosjektet er VIRAL av Sam Foster og Hayden Jones. Forestillingen hadde urpremiere med Shock Therapy Production i Australia i 2016, og vant samme år Mathilda Awards for «Best Independet Production».

Forestillingen er inspirert av virkelige hendelser, og handler om hvordan sosiale medier og ny teknologi påvirker oss i møte med rasisme, vold og overgrep.

Hovedpersonene i VIRAL er to gutter på 14 år, som starter sin egen YouTube-kanal og som raskt skjønner at «shock value» er snarveien til berømmelse. Vi følger også en rekke andre bikarakterer, som går inn og ut av historien om hvor langt man er villig til å gå for «Instant fame».

To skuespillere deler på alle rollene.

Prøvestart:
29. juli 2019.

Norgespremiere:
30. aug. 2019

Turné:
For ungdomstrinnet via DKS Akershus rett etter premiere,
samt muligheten for videre turné andre steder.

Interessert?
Send cv og foto til peder(at)akershusteater.no innen utgangen av 11. november.

Opplys også om du har førerkort for bil klasse B.

Audition vil bestå av en selvvalgt monolog (maks. 2 min.), og en samtale.

De av deltagerne som går videre til del 2, vil delta i en workshop som grunnlag for endelig utvelgelse av skuespillere til rollene.

Top