Bli med i skrivegruppa til ungTEKSTakershus!

Vi møtes annenhver torsdag på Akershus Teater. Møtene brukes til å skrive, lese hverandres tekster og jobbe med forskjellige gjestekursholdere som deltakerne er med på å velge (dramatikere, forfattere, skuespillere, osv.). Du blir kjent med andre som er interessert i å skrive, og får utvikle ditt talent. Innimellom arrangerer vi verksteder der du kan få høre teksten din framført av profesjonelle skuespillere. Du har også muligheten til å få med en tekst i vår årlige bokutgivelse!

Skrivegruppa er et løpende tilbud, det er gratis, og man kan melde seg på gjennom hele året. Gruppa ledes av teaterregissør Øystein Ulsberg Brager.

Påmelding
Send en epost til ungtekst(a)akershusteater.no og si at du vil være med! Skriv gjerne om din motivasjon for å delta, fortell litt om deg selv eller legg ved et eksempel på noe du har skrevet, om du ønsker det. Vi vil bli kjent med deg! Du trenger ikke ha noen tidligere erfaring for å melde deg på. Merk eposten med Skrivegruppe.

Hvor og når
Tid: Annenhver torsdag 18:00 – 21:00
Sted: Akershus Teaters lokaler, Lillestrøm Kultursenter, Kirkegata 11, Lillestrøm

Datoer våren 2019:

17. jan
31. jan
14. feb
28. feb – Heta H. A. Kerokoski
14. mar – Caroline S. Eriksen
28. mar
11. apr
25. apr
9. mai
23. mai
6. juni + 8. juni: Tekstutviklingsworkshop med visning og boklansering

Datoer høsten 2018:

30. august
13. september
27. september
11. oktober – Benjamin Lønne Røsler
25. oktober – Malmfrid Hallum
8. november
22. november
6. desember – juleavslutning
14-15. desember: Tekstutviklingsworkshop med visning

Tidligere gjestekursholdere

Kristofer Blindheim Grønskag, Are Kalvø, Hilda Levin, Sofie Frost, Fredrik Høyer, Shabana Rehman, Benjamin Noble, Sammy Metcalfe, Darren Lerigo, Regine Folkman Rossnes, Maria PM Nygren, Peder Opstad

Top